Langmatz CZ představuje inovativní kabelovou komoru

Společnost Langmatz CZ s.r.o. představuje nejnovější technologii pro inženýrskou výstavbu – kabelovou komoru s nosností až 40 tun. Tato komora představuje chytré řešení pro efektivní instalaci a údržbu kabelových sítí.


Jaké hlavní výhody má kabelová komora společnosti Langmatz CZ?

  1. Univerzální využití: Ideální pro elektrické, optické, vodovodní, plynové a komunikační kabely.

  2. Dlouhá životnost: Vyrobena z kvalitního polykarbonátu s patentovanou 3D-ribFrame technologií.

  3. Vysoká nosnost: Schopná zatížení až 40 tun.

  4. Snadná instalace: Nízká hmotnost a modulární výstavba.

  5. Flexibilita: Alternativa k betonovým šachtám a navíc s přednastavitelnými průchody.

Kabelová komora od firmy Langmatz CZ je navržena pro snadné přetrasování kabelovodů a integraci do exteriéru díky volitelným typům poklopů. Nabízí také různé možnosti zabezpečení proti neoprávněnému vstupu.

Pro více informací navštivte web www.langmatz.cz.

Kontakt:

Langmatz CZ s.r.o.

E-mail: obchod@langmatz.cz

O společnosti Langmatz CZ s.r.o.

Langmatz CZ s.r.o. je dceřinou společností firmy Langmatz GmbH se sídlem v Garmisch-Partenkirchenu v Německu, která vyvíjí, vyrábí a prodává inovativní systémy pro odvětví telekomunikací, energetiky a dopravní techniky.

Jako společnost s vizí a plány do budoucna, vytváří Langmatz nová pracovní místa a díky úzké loajalitě zákazníků a udržitelnému růstu upevňuje své národní vedoucí postavení a rozvíjí vybrané mezinárodní trhy.

Langmatz GmbH a Langmatz CZ s.r.o. jsou spolehlivými partnery pro implementaci zákaznických systémových řešení a dodávku vysoce kvalitních produktů. Kontrola nad výrobními procesy, které jsou zajišťovány továrnami Langmatz, umožňuje firmě pružně reagovat na měnící se požadavky trhu a mít kvalitu výsledných produktů pevně ve svých rukou.

Vývoj a výroba se vyznačují ekologickým a šetrným využíváním materiálů. Například materiál pro korpusy šachet a rozvaděčů vzniká speciálními postupy zpracování recyklátů. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.05.2024 09:55
Video



0 +
 

Hlavní zprávy