Jaguar F-TYPE silný a působivý

F-TYPE je zhmotněním DNA značky Jaguar.


Byl navržen tak, aby svým vzhledem, výkonem i jízdními vlastnostmi vzbuzoval nadšení posádky a obdiv okolí. 

Ať už usednete do puristického Coupé nebo necháte vlasy svobodně vlát ve verzi Cabriolet, F-TYPE vždy zanechá nesmazatelný dojem. Každá verze má svůj vlastní, jedinečný charakter, ale obě mají společné umění výkonu, ze kterého se tají dech, špičkové jízdní vlastnosti a nezaměnitelný zvukový projev.

Každý Jaguar byl našimi designéry a inženýry vytvořen tak, aby se stal tím, čím je: jedinečným výstavním kouskem. F-TYPE představuje design značky Jaguar ve své nejatletičtější formě – štíhlý a elegantní ze všech úhlů. Protáhlé světlomety modelu F-TYPE dokonale ladí s aerodynamickým designem vozu. Animované ukazatele směru ve tvaru písmene „J“ se rozsvěcují postupně a podtrhují tak dynamický charakter vozu. Koncová LED světla modelu F-TYPE obepínají boky vozu a zdůrazňují jeho sportovní siluetu.

Interiér modelu F-TYPE je místo, kde chcete být. Lehká sedadla poskytují vynikající oporu. Ovládací prvky jsou snadno přístupné. Přístrojová deska je přehledná a jednoduchá. Sedadla Performance modelu F-TYPE lze nastavit ve 12 směrech, takže si vždy vychutnáte dokonalé pohodlí. Navíc mohou být vybavena funkcí vyhřívaní a chlazení a poskytnout vám ještě vyšší úroveň komfortu. Prémiové osvětlení interiéru nabízí možnost vlastního přizpůsobení. Výběr z pěti odstínů navodí příjemnou atmosféru.

Modely F-TYPE pohání nejzábavnější zážehové motory Jaguar – všechny jsou vybaveny inovativními technologiemi pro snížení spotřeby paliva a emisí CO2, které nijak neomezují výkon. Všechny modely, od čtyřválce o výkonu 300 k po vidlicový osmiválec o výkonu 575 k, mají aktivní sportovní výfukovou soustavu. Tu lze rovněž zvolit v přepínatelné verzi, takže budete mít možnost užít si sportovní zvuk motoru ve všech otáčkách. Pohon všech kol modelu F-TYPE se systémem Intelligent Driveline Dynamics nabízí suverénní výkon a vynikající ovladatelnost. F-TYPE využívá individuální řízení brzdných zásahů na kolech na vnitřní straně oblouku za účelem maximálního využití schopností vozu i při průjezdu těmi nejostřejšími zatáčkami. Omezování nedotáčivosti dodává vozu sportovní agilitu a řidiči jistotu.

S informačním a zábavním systémem Touch Pro modelu F-TYPE budete vždy ve spojení s okolním světem. Standardně dodávaná 10" dotyková obrazovka s ovládáním dotykovými gesty přináší nebývalé audiovizuální zážitky. Neuvěřitelně bohatý zvuk ve vozu F-TYPE zajišťuje audiosystém renomované britské značky MeridianTM Moderní audiosystém využívá přesné digitální technologie a je speciálně přizpůsoben luxusnímu interiéru vozu.

Ať už si vyberete kteroukoli verzi modelu F-TYPE, neuděláte chybu. Díky široké nabídce modelů, například nového F-TYPE R-Dynamic Black, si vyberete verzi Cabriolet nebo Coupé přesně podle svých představ.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy