Hledáte to správné místo pro váš odpočinek? Wellness, masáže i privátní sauna. Z Pivních lázní v Nepomuku budete nadšeni!

Kdo by nemiloval wellness či masáže? Kdo by si rád nezašel do sauny nebo vířivky? Kdo by se rád nenechal hýčkat? Nechte se unést vším, co Pivní lázně v Nepomuku nabízí.


Jednoduše řečeno, v Pivních lázních zažijete ten pravý relax, který z vás udělá nového člověka!

Privátní wellness jen a jen pro vás

Vyhněte se ,,přecpané“ vířivce a pronajměte si celé wellness centrum jen a jen pro sebe. Ať už přijedete s rodinou či přáteli, privátní wellness je určeno přesně pro vás! Žádní cizí lidé, žádné rušení, jen soukromí, klid a radost z těchto příjemně strávených chvil. 

Wellness centrum plné zážitků

Ve wellness centru na vás čekají různorodé možnosti. Můžete navštívit finskou saunu, která vám pomůže prohřát celé tělo a uvolnit se. Díky solné stěně se zase příjemně zrelaxujete a zregenerujete. Využít můžete také Kneippovy lázně, které vám zrychlí metabolismus a tzv. vás ,,nakopne“. Dále na vás čeká například zážitková sprcha a relaxační místnost, kde se můžete oddat odpočinku a svým vlastním myšlenkám.

Kromě výše zmíněných procedur, které budete zbožňovat, můžete také zajít na masáž ke zkušeným masérům. Díky masáži vypnete a na chvíli přestanete úplně myslet, což je dobrou terapií pro vaši mysl a ducha. Tělu zase naopak prospěje peeling nebo zábal.

Pivní lázně pro klid v duši i zbavení se škodlivých látek

Kromě výše zmíněných relaxačních procedur si určitě nezapomeňte užít to hlavní – pivní koupel. Vykoupejte se v přírodních extraktech, ze kterých se vaří pivo a zbavte se škodlivých látek z vašeho těla i mysli. Díky koupeli uvolníte kožní póry a celkově revitalizujete své tělo, které se bude cítit naprosto skvěle. Pivovarské kvasnice s vysokým vitamínem B zregenerují vaši pokožku tak, že se budete cítit jako miminko. ,,Smyjte“ ze sebe stres, napětí i únavu a dokonale si odpočiňte.

Z Pivních lázní budete odcházet s novou životní jiskrou a budete se cítit jako znovuzrození

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: Wellness Pivní lázně
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy