Eurowings slaví první výročí své základny v Praze

Německá letecká společnost Eurowings slaví první rok své základny na pražském letišti, během kterého přepravila bezmála půl milionu cestujících.


V rámci letního letového řádu létala společnost do 19 pravidelných destinací, v současném zimním letovém řádu pak Eurowings operuje do 12 destinací.

„Eurowings v létě posílili oblíbené dovolenkové destinace, jako je Malaga, Mallorca či Faro. V současném zimním letovém řádu zahájili hned čtyři nové linky, a to na Madeiru, do Hurghady a Marsy Alam a Osla. Po prvním roce je patrné, že se jedná o úspěšnou spolupráci, kterou budeme rozvíjet i do budoucna,“ říká Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Během letního letového řádu se řadil mezi destinaci s největším počtem cestujících Düsseldorf, destinací s nejvyšší obsazeností byla Mallorca. V rámci současného zimního řádu léta Eurowings do: Barcelony, Birminghamu, Düsseldorfu, Hurghady, Marsy Alam, Kodaně, Larnaky, Madeiry, Malagy, Osla, Říma a Stockholmu. Německá letecká společnost má na své základně v Praze tři stroje, dva stroje Airbus A320, jeden stroj A319.

Novinářské dotazy mohou redakce směřovat primárně na sdílenou e-mailovou adresu komunikace@prg.aero.

Další aktuální informace naleznete také na Twitteru Letiště Praha @PragueAirport

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy