Čeští lyžaři ve vozech Audi

Značka Audi je spolu s autorizovaným prodejcem AutoPalace Group hlavním partnerem Svazu lyžařů České republiky v sezoně 2022/2023.


Audi a AutoPalace Group zajistí mobilitu českým lyžařským reprezentantům i členům realizačních týmů, kteří tráví mezi tréninky a závody velké množství času na cestách a musejí překonávat tisíce kilometrů. O pohodlí a bezpečnost českých lyžařských es se postará flotila 20 vozů Audi s pohonem všech kol quattro. Audi a lyžování patří tradičně k sobě na globální i lokální úrovni.

Český lyžařský svaz, který příští rok oslaví 120 let od svého založení, získal v rámci spolupráce se značkou Audi a jejím autorizovaným prodejcem AutoPalace Group v sezoně 2022/2023 flotilu 20 vozů Audi s pohonem všech kol quattro, které budou mimo jiné využívat i největší hvězdy Ester Ledecká, Eva Samková, Martina Dubovská, Roman Koudelka a další. Pestrou paletu modelů s nevšedním talentem pro jízdu v náročných zimních podmínkách zastoupí A4 Avant a A6 Avant – v obou případech včetně provedení allroad – SUV Q7 a Q8, a chybět nebudou ani zcela elektrické vozy e-tron.

Marcel Archleb, vedoucí divize Audi, k podpoře českých lyžařů v nadcházející sezoně říká: „Velmi mě těší, že si Svaz lyžařů ve spolupráci s naším obchodním partnerem AutoPalace Group vybral značku Audi. Zima a sníh jsou přirozeně spojeny s lyžováním, stejně jako Audi a pohon všech kol quattro. Audi je se zimními sporty spojeno jak na globální, tak i lokální úrovni. Spolupráce se Svazem lyžařů přirozeně navazuje na naše stávající aktivity ‚home of quattro‘ ve Skiareálu Špindlerův Mlýn a na naše partnerství s tamním hotelem Savoy. Čeští lyžaři ukázali, že s houževnatostí dokáží prorazit mezi nejlepší i na mezinárodní scéně a věřím, že nové vozy Audi jim pomohou k dalším úspěchům.“

Značka Audi dlouhodobě podporuje zimní sporty na amatérské a profesionální úrovni v zahraničí i České republice. Již od roku 2009 je Audi partnerem Skiareálu Špindlerův Mlýn, českého „home of quattro“, a v roce 2014 navázala značka se čtyřmi kruhy poprvé úzkou spolupráci se Svazem lyžařů České republiky. Audi je také partnerem alpských disciplín v rámci Mezinárodní lyžařské federace, zahraničních lyžařských svazů i jednotlivých sportovců.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy