Audi A6 Flotilové auto roku 2022

Audi A6 se stalo absolutním vítězem 19. ročníku prestižní ankety o nejlepší firemní vůz, Flotilové auto roku 2022, kterou každoročně pořádá odborný magazín Flotila.


Porota složená ze 150 fleetových manažerů udělila po testovacích jízdách největší počet hlasů modelové řadě Audi A6, která se vyznačuje nejen ojedinělým designem a vyspělou technikou, ale také širokým výběrem karosářských variant a pohonů pro nejrůznější požadavky náročných zákazníků.

„Celkové vítězství modelu Audi A6 v silné konkurenci automobilů nominovaných do letošní nezávislé ankety Flotilové auto roku 2022 je skvělým potvrzením mimořádných kvalit oblíbeného manažerského vozu s logem čtyř kruhů,“ říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi společnosti Porsche Česká republika. „Kvalita, design, vyspělá technika a výhodné celkové náklady jsou tradičními silnými stránkami modelové řady Audi A6, která tak oprávněně patří k nejoblíbenějším vozům mezi českými manažery.“

O celkovém vítězství modelu Audi A6 v prestižní anketě Flotilové auto roku 2022 rozhodlo svými hlasy 150 porotců z řad zkušených fleetových manažerů. Magazín Flotila pro porotce uspořádal ve spolupráci se společností LeasePlan testovací jízdy s nominovanými automobily, které se uskutečnily v září v Hradci Králové.

„Výsledku hlasování nezávislé poroty složené z opravdových odborníků, jejichž každodenní prací je řízení firemních vozových parků, si velmi vážíme, protože zrcadlí nesporné kvality našeho modelu Audi A6 v náročné roli manažerského vozu,“ dodává Marcel Archleb.

Audi A6 je na českém trhu k dispozici v mnoha rozmanitých variantách, které uspokojí velmi široké spektrum požadavků. Zákazníci mají na výběr tři karosářské verze – klasickou tříprostorovou Limuzínu, elegantní a současně praktický Avant a od něj odvozený všestranný allroad quattro směřující k pomezí s kategorií SUV. Fanoušky mimořádně dynamické sportovní jízdy nadchnou modely S6 a RS 6. Neméně rozsáhlá je i paleta nabízených pohonů, která sahá od čtyřválcových a šestiválcových motorů TFSI a TDI přes plug-in hybridní jednotky TFSI e až po nekompromisní zážehové osmiválce TFSI přeplňované dvěma turbodmychadly v širokém rozsahu výkonů od 120 kW (163 k) až do 441 kW (600 k).

Odborný magazín Flotila uspořádal letos již 19. ročník své tradiční ankety Flotilové auto roku. Nominované automobily jsou v ní rozděleny do pěti dílčích kategorií – Referentské auto, Manažerské auto, Prémiové auto, Užitkové auto a New Energy – v nichž o konečném pořadí rozhoduje internetové hlasování. Celkového vítěze ankety vybírá odborná porota tvořená 150 fleetovými manažery. Součástí anket Flotilové auto roku je také hlasování o Fleetový produkt roku se zaměřením na fleetové produkty a služby.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy