Věnujte adrenalinový zážitek k Vánocům a pořiďte pod stromeček dárkový poukaz do FUN Areny Cheb

V Karlovarském kraji se nachází zábavní centrum FUN Arena Cheb, kde si každý užije spoustu zábavy i adrenalinových zážitků. Věnujte svým blízkým pod stromeček dárkový poukaz do FUN Areny, kde o zábavu nebude nouze.


Zábavní centrum FUN arena Cheb je místo, kde zažijete zábavu, ale i sportovní vyžití. Při krásném počasí se můžete projet v luxusních motokárách na venkovní dráze. Ale ani ošklivé počasí není překážkou pro návštěvu FUN arény Cheb, protože se zde kromě jiného skrývá i dráha vnitřní. Vaše ratolesti jistě ocení také virtuální realitu, která je dnes velice oblíbená právě u mládeže

Boží trampolíny

Místo, kde se perfektně odreagujete je Jumparena! Zde na Vás čeká spoustu atrakcí. Vyzkoušejte například olympijskou trampolínu, nafukovací airback o rozměru 25 metrů čtverečních nebo trampolíniště o šestnácti trampolínách, kde můžete zkoušet různé skoky a přemety zcela bez obav. 

Zábavné i adrenalinové atrakce

Máte rádi výšky a adrenalin? Vyzkoušejte lezeckou stěnu, kde žádný pád není nebezpečný! Přímo pod stěnou se totiž nachází molitanové moře. Při přetlačované na kladině si můžete obrousit svou obratnost a rovnováhu. Staňte se profesionálním basketbalistou i bez dvou metrů a zaházejte si na koš přímo z trampolíny! Zaručenou zábavou pro Vás bude Spider wall. A co že se tam dělá? Oblečete si speciální oblek, vyskočíte na trampolíně co nejvýše a plácnete sebou na zeď, na kterou se přilepíte díky suchému zipu – zde je brek ze smíchu opravdu nevyhnutelný. 

Uspořádejte závody s celou rodinou

Pokud si vzpomínáte na ,,Hry bez hranic“, ,,Opičí dráhu“ či ,,Nijna faktor“, je tohle přesně to místo, kde si tyto blázniviny můžete vyzkoušet! Na dráze je možno závodit na čas ve dvojici, a tak si můžete uspořádat rodinné závody. Jako další můžete vyzkoušet Multiball. Jedná se o interaktivní sportovní a herní konzoli, která spojuje fyzickou aktivitu s digitálními hrou. Přináší širokou škálu her pro všechny věkové kategorie i úrovně dovedností.

Po pořádné zábavě se zajděte pořádně najíst

Po náročném, ale zábavném dni plném smíchu ve FUN areně Cheb si můžete odpočinout a načerpat síly v restauraci, která je součástí areálu. Vychutnat si zde můžete minutky i hotová jídla, odpočinout si u výborné voňavé kávy, ale pochutnat si můžete i na čepovaném pivu. Restaurace je bezbariérová a lze zde uspořádat soukromé či firemní akce nebo si objednat catering.

Ubytujte se přímo v centru zábavy!

Pokud chcete všechno stihnout, ale máte strach, že to za jeden den nezvládnete, řešení je jednoduché. Přímo v centru zábavy se můžete i ubytovat a vyrazit na další atrakce druhý den. Problém je vyřešen.

Darujte k Vánocům dárkový poukaz do zábavního centra

Udělejte radost svým blízkým dárkovým poukazem! Ten se stane ideálním vánočním dárkem pro všechny věkové kategorie. S tímto dárečkem potěšíte každého a ještě mu dopřejete nezapomenutelné zážitky.

FUN Arena Cheb

Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
Web
: www.funarenacheb.cz
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Facebook
: FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/jump-arena/galerie

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy