Nefalšovaný industriál a symbol luxusu: Modřanské lofty Vanguard Prague jsou jako žádné jiné

Je vyšší než Petřínská rozhledna a úchvatné výhledy nabízí také z luxusní střešní terasy. Terasa je přístupná všem obyvatelům čtrnáctipatrové budovy, která je historicky spojena s prvopočátky letectví u nás a nyní jako Vanguard Prague symbolizuje loftové bydlení budoucnosti. Většina loftů Vanguard má navíc svoji vlastní terasu. Také díky obrovským skleněným plochám, velkooformátovým oknům a výšce stropů až 4,3 metru uchvátí mimořádnou vzdušností.


Bydlení budoucnosti v Modřanech

Na ploše 16 tisíc metrů čtverečních našlo v Modřanech se společností PSN své místo celkem 150 výjimečných loftů s plochou od 41 metrů čtverečních až po penthousy s výměrou 626 metrů čtverečních. Ambiciózní vizi unikátního loftového bydlení Vanguard Prague zhmotňuje Ing. Arch. Petr Drexler. Lofty v základní úpravě Shell & Core doplňují lofty na míru s designem renomovaných architektonických studií jako Ivanka Kowalski nebo OOOOX. 

Image title


„Konečně se i tady objevil nefalšovaný industriál. Prostě projekt, který má koule. Život v budově plné prefabrikovaných prvků, bezpečnostních dveří do krytů, lofty, kde můžete s láskou obdivovat své milované auto za sklem obýváku… Tohle je v místních podmínkách naprostý unikát. S nadšením jsme proto přijali nabídku se této akce zúčastnit a hodláme otestovat vkus klientů až na hranu!“ Tak projekt Vanguard Prague komentuje Radka Valová ze studia OOOOX.

Lofty Vanguard Prague

Doplňuje ji  ředitel developmentu PSN Štěpán Smrčka: 

„Lofty mají specifickou atmosféru danou industriálními prvky a geniem loci, skvělé dispoziční řešení, nejmodernější technologické vybavení a splňují ty nejvyšší standardy bydlení. Vytváříme zde unikátní loftové bydlení či originální prostory pro práci, např. kancelář, umělecký ateliér nebo hudební studio.“

Nezměrný prostor a nekonečné možnosti

Naprostým unikátem je autovýtah, který umožňuje zaparkovat motorového mazlíčka přímo u dveří loftu. Takový nenajdete v celé střední Evropě, po celém světě je jich jen pár. 

Vanguard Prague, autovýtah

Vedle zmiňované střešní terasy s letní sdílenou kuchyní a venkovní saunou  mohou obyvatelé loftů Vanguard Prague využívat také fitness nebo spa & wellness zónu s dvacetimetrovým proskleným bazénem. Našla své místo na místě původního atomového krytu. Pod designem spa & wellness se podepisuje studio OOOOX, které také stojí za podobou reprezentativního lobby, kde bude obyvatelům loftů k dispozici prémiová služba concierge. Jistě přijde vhod i Cinema Room, slibující novou úroveň zábavy.

Vanguard Prague, střešní terasa


PSN v industriálním stylu

Vanguard Prague je aktuálně jedním z nejvýraznějších projektů společnosti PSN, ale rozhodně není jediný. Na nejbližších pět let chystá ambiciózní developer v bezmála třiceti projektech vystavět až 3 tisíce nových bytů. Hned 580 jich vznikne ve Vršovicích. Vršovický industriální areál Koh-i-noor se v režii PSN promění v moderní obytnou zónu v industriálním stylu. Vzniknou tady i moderní lofty a chybět nebude ani prostor pro obchody a služby. 

Další unikátní konverze čeká i Mezinárodní telefonní a telegrafní ústřednu na Žižkově. V souladu s aktuálními trendy tady PSN připravuje nájemní bydlení, podobně jako na Seifertově, Polské nebo Muchově ulici. Více na webu www.psn.cz.

Fotogalerie
Autor: Radka Ká Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 27.06.2022 14:26




1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy