Díky instalaci základu pod rychlodobíjecí stanici od společnosti Langmatz se v budoucnu ušetří spoustu času i peněz

Pilotní instalace základu pod rychlodobíjecí stanici společnosti Langmatz se vydařila. Díky tomu v budoucnu nemusí při výměně modulu probíhat výkopové práce. Investoři tak šetří peníze a montážní firmy čas i úsilí.


Úspěšně skončila první instalace základu pod rychlodobíjecí stanici pro elektromobily pro společnost ČEZ, a.s., kterou firma Langmatz realizovala společně s partnerskou instalační firmou EV Solutions s.r.o. koncem loňského roku.

Firma Langmatz CZ s.r.o. vyvíjí, vyrábí a dodává inovativní systémová řešení pro oblasti telekomunikace, silnoproudu a dopravní signalizace. Klade důraz nejen na vysokou kvalitu výrobků, ale také na udržitelnost životního prostředí díky použitým recyklovatelným materiálům.

Úspěšná instalace i přes nepříznivé podmínky 

V prosinci loňského roku byla v areálu McDonald’s ve Kbelské ulici 31 v Praze nainstalována dobíjecí stanice Hypercharger od výrboce Alpitronic Srl o výkonu 225 kW vybavená dvěma chlazenými dobíjecími kabely CCS2 500A. Samotná instalace nebyla pro montážní firmu procházka růžovým sadem, jelikož se musela potýkat s povětrnostními podmínkami, které znepříjemňovaly průběh celé montáže. Přesto se celý projekt dočkal úspěšného dokončení.

Zajímavostí je také využití prefabrikovaného instalačního základu firmy Langmatz, protože tento základ nevyžaduje řádné betonové zrání, tak celá realizace mohla proběhnout i za nepříznivých teplotních podmínek.

Inovativní řešení, které ušetří peníze i čas

Tato pilotní instalace otevírá dveře novým a rychlejším instalacím dobíjecích stanic nejen značky Hypercharger s výkonem od 75 do 300 kW. Díky výměnným horním montážním panelům lze do budoucna vyměnit stanici za novější model bez nutnosti výkopových prací a výměny celého základu, což investorům ušetří peníze a montážní firmě čas i úsilí.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web
: www.langmatz.cz
Tel
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy