Změna otevírací doby pošty na Pražském hradě

Pošta na Pražském hradě bude o víkendech otevřená od 10:00 do 18:00, což mluvčí České pošty považuje za výhodu pro místní obyvatele. Zákazníci se mohou objednat přes mobilní aplikaci nebo web. Pobočka v Jindřišské ulici a Politických věznů je na prodej za více než 1,5 miliardy Kč.


Pošta v pražské městské části Praha 1 zůstane svým obyvatelům dostupná i o víkendech, a to konkrétně v pobočce na Pražském hradě. Tato pobočka se může pyšnit mnoha službami, včetně služby Czech POINT. Otevírací doba bude i o nedělích od 10:00 do 18:00

Podle slov Iva Vysoudila, mluvčího, tyto změny v otevírací době nabízí řadu potenciálních výhod pro místní obyvatele. 'Pošta se přizpůsobuje skutečné poptávce po poštovních službách,' uvedl. 'Zaměstnanci, kteří dříve pracovali v nočních směnách, budou nyní schopni obsloužit klienty během nových otevíracích hodin, což zvýší personální kapacitu pobočky.'

Pobočka pošty v Jindřišské ulici nepatří k majetku Prahy. Pro potřeby městského úřadu má tato budova nedostatek místa. Poštu v Jindřišské ulici a Politických věznů nabízí Česká pošta k prodeji za více než 1,5 miliardy korun.

Zákazníci mají možnost se objednat na konkrétní čas a podle rezervace přijít bez ohledu na aktuální počet zákazníků. Objednat se můžou prostřednictvím mobilní aplikace Pošta Online nebo na webu České pošty.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy